perjantai 13. joulukuuta 2013

Perjantain pähkäilyä

100 kpl valotikkuja 14,90€


Huh, mikä päivä! Sössin eilen yhden asiakkaan tietojen lähettämisen, kun kone temppuili. Tiedosto, kun tulee lähetetyksi tekniselle, niin itse en sen tietoja enää sen jälkeen pysty muuttumaan. Onneksi kuitenkin teen myös ihan paperille kunkin asiakkaan kohdalla muistiinpanoja ja pystyin niiden perusteella lähettämään korjauspyynnön tekniselle.

Sama moka on tapahtunut pari kertaa aiemminkin ja tänään tekniikka ihmetteli, miten pystyn muistamaan niin paljon tietoa asiakkaasta. Muillakin tutkijoilla on kuulemma ollut vastaavia mokalähetyksiä, eivätkä he ole pystyneet muistamaan asiakkaiden puuttuvia tietoja niin, että tulokset olisi voinut korjata.

Kerroin tekniikalle tuosta omasta ”manuaalisesta varmuuskopioinnista” ja hän vinkkaa siitä myös muille tutkijoille. Kuuleman mukaan uusien tekijöiden kanssa on alusta asti ollut hiukan ongelmia tulosten ja tekniikan käsittelyissä. Tuli oikeasti hyvä mieli siitä, että työtäni tunnutaan arvostettavan ja omia, toimivia työtapojani ollaan valmiita suosittelemaan muillekin :)

Työt on tältä viikolta jo periaatteessa tehty tuloksien mukaan, mutta huomenna aion ottaa vielä extraa muutaman tunnin. Olen nyt reilu viikon pitänyt kotityölakkoa (jotain ihan välttämättömämpiä hommia vain tehnyt) ja huomiselle olen kirjoittanut listaa muulle porukalle kaikista ”vaadituista” kotitöistä. Saavat sitten keskenään tapella ja setviä, kuka tekee mitäkin. Ainoa, mikä minua kiinnostaa on se, että kaikki hommat tulevat tehdyksi. Aina on hyvä syy tehdä töitä, jos sillä välttää muiden jälkien moppaamisen, hah!

Antti saa aloittaa siivoamisen jo tänään. Hänellä on tapana jättää kaikki tavarat aina siihen, mihin ne kädestään sattuu pudottamaan. Työkokeilupaikasta tänään kotiutessaan toi tullessaan jonkun pesujauhepullon ja jätti sen keittiön työtasolle. Pikkupoika kiinnostui pullosta ja sitä yrittäessään kurkotella, tipautti pullon lattialle ja puff. Ilmeisesti korkki oli jotenkin viallinen. Artun otin olkkariin leikkimään ja herra saa siivota jäljet, kun tulee jäähallilta. Mitäs ei vienyt pulloa vessan siivoustelineeseen, missä muitakin pesuaineita pidetään.

Tässäpä tämä pääntyhjennyspäivitys. Salkkareiden jälkeen aion vielä katsella taustamatskut tulevaan näyttötyöhön ja ehkäpä jonkinlaisen rungon artikkelille kirjoitella. Huomenna se olisi pakko saada tehtyä, koska Anssilla on sunnuntaina koko päivän kestävä pelireissu ja sinne pitää vanhemman lähteä mukaan eli sain nakin. Antti on kuulemma niin väsynyt työpäivistä, että ei jaksa lähteä. No, huomisen jälkeen todellakin on sitten väsynyt...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti