torstai 19. joulukuuta 2013

Päänsärkyä kaikesta

 
    
    
    
    
    
    
    

Eilen tuli tieto sairaasta sukulaisesta, että syöpä on levinnyt aggressiivisesti. Hoitavan lääkärin mielipide on se, että seuraavan tilanteen tullen, häntä ei enää elvytetä. Osastopaikkaa ei olla vieläkään saatu lähisairaalasta tilan puutteen vuoksi. Lauantaina olisi tarkoitus mennä häntä seuraavan kerran katsomaan. Toivottavasti silloin ei ole liian myöhäistä.

Pakko se on kai lipsua taas jonkin verran kotityölakostakin, koska lupasin tehdä joululaatikot vanhemmilleni. He eivät ole ehtineet töiltään ja sairaalassa käynneiltään oikein joulua valmistella, joten apu tulee tarpeeseen. Urakan taidan aloittaa tänä iltana, kun koulun joulujuhlasta kotiudutaan. Tosin migreeni tuntuu kolkuttelevan, vaikka otin jo lääkkeen.

Toissa päivänä Antti oli hajottanut kuistin rappusen, en tiedä miten se on mahdollista. Kuitenkin yhden rappusen laudat olivat säpäleinä. Sanoin, että se on korjattava heti, koska jos siinä astuu hutilaan, niin voi, voi. Eiliseen mennessä hän ei ollut rappua korjannut ja Anssi hoito homman. En vaan tajua sitä, että jos jotain hajottaa, niin miksi sitä ei sitten voi hoitaa myös itse kuntoon.

Eilen laitoin ulko-oveen uudet tiivisteet, niin mitä tää yksi välkky tekee? Kävi pihalla ja koska joku tiivisteen reuna oli repsahtanut auki, niin repi kaikki tiivisteet pois. Ei sitten voinut painaa sitä tiivistettä uudelleen liimapinnastaan paikoilleen. Siellä se lojuu, repäisty kumipötkö nyt eteisen lattialla. Ilmeisesti roskiskin oli sitten liian kaukana. Tuntuu, että joka jutun saisi olla tekemässä pariin kertaan, kun yksi ei yhtään arvosta muiden vaivannäköä.

Seurasin eilen illan mittaan Antin toimintaa kotona. Töiden jälkeen hän oli joko tietokoneella tai katsoi telkkaria. Artun kanssa vaihtoi muutaman sanan, mutta ei elettäkään mihinkään muuhun, vaikka poika haki häntä leikkimään autoilla. No, joo... jääkaapille kuitenkin jaksoi liikkua useampaan kertaan.

En tiedä. Taitaa olla yhtä tyhjän kanssa koko kotityölakkoilu. Muksut kyllä hoitavat hommia ja ehdottelevat vaihtokauppoja tietyistä töistä, esimerkiksi jos täytän tiskikoneen, niin he pyyhkivät pölyt jne. Antilla tuntuu olevan se käsitys, että koska itse en tee mitään, niin hänenkään ei tarvitse. Eli ei muutosta mitenkään aiempaan tilanteeseen, olen lakossa tai en. Hitto, ottasin siitä eron, jos ei oltaisi jo erottu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti