tiistai 10. joulukuuta 2013

Sinappinen possukastike






Ohje noin kuudelle ruokailijalle.

500g     sianlihapaloja
1-2        sipulia
0,75dl   vehnäjauhoja
50g       voita
2dl        ruokakermaa
n. 6dl    vettä
2 rkl      Dijon -sinappia
              suolaa oman maun mukaan

Ruskista lihapalat pannulla pilkotun sipulin kanssa. Lisää joukkoon voi ja vehnäjauhot ja anna niiden ruskistua samalla sekoitellen. Lisää vesi, kerma, sinappi ja suola. Sekoita ja anna hautua puolisen tuntia miedolla lämmöllä. Lisukkeena esmes höyrytettyjä kasviksia ripaukselle pippuria maustettuna.

Jos joulusta jää lanttu- tai perunalaatikkoa yli, niin tämä kastike on laatikoiden lisäkkeenä todella hyvää. 

PS3 MEGA PAKETIT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti