torstai 12. joulukuuta 2013

Kakkoskierroksella ollaan


Marraskuun lopulla laittelin ihan kokeilumielessä pari työhakemusta lisätöiden toivossa. Toisesta paikasta tulikin seuraavana päivänä tieto, että paikka oli täytetty ja ilmoitus oli vain unohtunut nettiin roikkumaan. Toisen hakemuksen unohdin jo täysin, kunnes nyt tuli sähköpostiin tieto, että olen kakkoskierrokselle valittujen hakijoiden joukossa. Näytetyön deadline on ensi sunnuntaina, joten onhan tässä vähän aikaa suunnitella sitä.

Tutkimuksiin liittyen oli tullut myös infoa, että nykyinen projekti päättyisi näillä näkymin tammikuussa. Positiivista palautetta oli myös mukana. Hyvät tulosprosentit työaikaan suhteutettuna eli tehokkuus ennen kaikkea. Ilmeisesti joku tutkija on nyt lopettanut hommat, koska kyseltiin myös sen perään, josko voisin ottaa lisähommia projektin suhteen. Mulle sopii :)

Toivottavasti tuo lisätyöpaikkakin tärppäisi, niin olisi sitten joku homma varalla, jos tammikuun jälkeen tuleekin tutkimuksissa taukoa. Uuden projektin alkamisesta ei ole ainakaan vielä jaettu mitään tietoa. Joku viikon paussi nyt voisi mennäkin, mutta pidempi aika olisi sitten jo vähän haasteellisempaa taloudelliseltakin kannalta.

Nyt tuli joulubudjettiinkin aika lovi auton huollon takia, Anssille piti ostaa uudet pelihanskat sekä talvikengät. En tajua, miten se jätkä saa jalkineensa niin nopeasti hajalle. Just ostin hänelle uudet kengät lokakuussa, hyvin kesti pari kuukautta. Jouluostoksiin olin varannut satasen ja se noihin hankintoihin meni. Onneksi olen aika paljon lahjoja jo tehnyt, joten ei tässä yöuniaan niiden takia menetä. Puikot käy kuumana aina, kun siihen on aikaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti