lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulu meni jo



Kotityölakko piti ennen pyhiäkin suhteellisen hyvin. Muksut hoitivat hyvän osan joulusiivouksesta ja yllättävän hyvin hoitivatkin. Ihana nauttia siististä kodista näkemättä itse vaivaa asian eteen :)

Joulu aatto meni suurimmaksi osaksi liikenteessä ollessa. Antille sanoin ennen aattoa, että bensaa ei sitten kovin paljon ole, eikä uutta olisi oikein varaa tankata. Hän kuitenkin oli sopinut muutaman lahjojen vienti keikan aatolle ja niitä oli kuulemma mahd otonta perua. Kävikin sitten niin kuin ennen joulua ounastelin, että viimeiset käyttörahat menivät ylimääräiseen tankkaukseen aatona. Pakko oli tankata, koska kotio ei olisi muuten reissusta selvitty. Ylimääräisiä kilometrejä kun tuli lähemmäs sata... ei voinut jättää niitä suihkusaippuapulloja viemättä. (Antti sai työkokeilupaikasta viallisesti pakattuja tuotteita ja antoi niitä tutuilleen lahjaksi.)

Sairas sukulaiseni haettiin aattona käymään kotonaan joulusaunassa ja sen jälkeen pääsi syömään jouluruuan vanhempieni luokse. Olimme myös siellä illan lasten kanssa ja pääsimme kotiutumaan vasta yhdeksän jälkeen illalla. Pukin tuleminen venähti (taas) loppuillalle, mutta eihän se haittaa, koska jouluyöhän on valvomista varten.

Pyhät olimme kotona ilman sen kummempia ohjelmia. Muksut saivat lahjaksi muutamia pelejä ja niitä olemme pelailleet ahkerasti. Sain itse lahjaksi muutaman suklaarasian ja niistä olen jaellut pelipalkintoja aina voittajalle. Itselläni on palkintoplakkarissa puolen tunnin hieronta (panoksena oli aina 5min/voitto). Voitin hierontapätkiä enemmänkin, mutta Anssi laittoi niitä joissakin peleissä miinuspanokseksi ja tietty hävisin juurikin ne pelit :)

Eilisen ja tämän päivän tein taas töitä normaalisti. Työlistoja lähettäessä huomasin, että sähköpostiini oli tullut eilen tämän kuun palkkalaskelma. Nyt vain jännitetään sitten sitä, tuleeko palkka ajallaan maanantaina tilille. Se asia, kun on niin monesti ollut epävarmaa. Rahaa on tällä hetkellä kolikoina alle kaksi euroa, joilla juurikin saa pari maitoa maanantaihin asti. Antille tekisi mieli pläjäyttää kahvikielto päälle, koska imee sitä kui simo hilloa. Tarvii sitä maitoa muutkin. Esmes lapset ruuan kanssa, mutta eräälle se oma napa tuntuu olevan tärkeempi kuin lasten ruokajuomat (muuten kyllä riittää omatekoista omppomehua, että siitä ei ole kiinni).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti