5 dl maitoa
1 dl hapotettua kivennäisvettä
4 munaa
2 rkl vanilliinisokeria
1 Piltti-prk omenahilloa (laitoin
omatekoista)
5 rkl maustamatonta jogurttia
1 tl kanelia
2 dl vehnäjauhoja
rasvaa paistamiseen
Tämä ohje ei sovi heikkohermoisen
paistettavaksi. On todella pehmeä taikina ja kääntäminen onnistuu
parhaiten heittämällä.
Kaikki ainekset sekoitetaan ja annetaan
taikinan turvota vähintään vartin. Mulla oli parisen tuntia väliä
taikinan teon ja paistamisen välillä. Itse paistoin levyn ollessa
vitosella (koelätty kutosella ja sitten himmaus.) paistaessa täytyy
lätyn yläpinnan antaa hyytyä rauhassa niin, lätty ei hajoa
heitettäessä. Rasvaa pitää olla riittävästi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti