2 dl öljyä
1 rkl kuivattua timjamia
1 rkl sinappiä (käytin tässä
Moutarde francaise -sinappia, joka on ajoittain Lidlissä
erätuotteena)
1 tl suolaa
Kaikki ainekset sekoitetaan keskenään
kippoon ja pihvilihat perään. Käännellään niin, että jokaisen
lihan koko pinta on käsitelty. Annetaan maustua jääkaapissa
muutama tunti välillä sekoitellen. Otetaan huoneenlämpöön
puolisen tuntia ennen pihvien paistamista.
Pihvit nuijin pikkasen ohuemmiksi
hajonneella kaulimella. (Voitin 4-vuotiaana pilkkikisoista
Osuuspankin sponssaaman pihvinuijan, mutta sen kohtalo tänä päivänä
on tuntematon. Siinä oli oikein joku kuviokin :D ) Ja koska
pakastepussit oli loppu, niin saman asian ajoi hedelmäpussi.
Nopea paistaminen molemmin puolin ei
vie kauan aikaa, joten kaikki muu kannattaa valmistaa loppuun ensin.
Pihvien kanssa sopii vaikka tämä: Valkosipulinen juuresmuussi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti