sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Timjamisinappimarinadi possupihveille







2 dl   öljyä

1 rkl  kuivattua timjamia
1 rkl  sinappiä (käytin tässä Moutarde francaise -sinappia, joka on ajoittain   Lidlissä erätuotteena)
1 tl    suolaa






Kaikki ainekset sekoitetaan keskenään kippoon ja pihvilihat perään. Käännellään niin, että jokaisen lihan koko pinta on käsitelty. Annetaan maustua jääkaapissa muutama tunti välillä sekoitellen. Otetaan huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen pihvien paistamista.

Pihvit nuijin pikkasen ohuemmiksi hajonneella kaulimella. (Voitin 4-vuotiaana pilkkikisoista Osuuspankin sponssaaman pihvinuijan, mutta sen kohtalo tänä päivänä on tuntematon. Siinä oli oikein joku kuviokin :D ) Ja koska pakastepussit oli loppu, niin saman asian ajoi hedelmäpussi.





Nopea paistaminen molemmin puolin ei vie kauan aikaa, joten kaikki muu kannattaa valmistaa loppuun ensin.

Pihvien kanssa sopii vaikka tämä: Valkosipulinen juuresmuussi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti