torstai 20. helmikuuta 2014

Uunilohi viherpippurikastikkeessa

 
    
    
    
    
    
    
    






n. 700g  lohifilettä
2 prk      ruokakermaa
100g      yrttimaustettua tuorejuustoa
½ pss     viherpippurikastikejauhetta
              suolaa

Suolaa lohifile vähintään muutamaa tuntia ennen paistoa, mieluiten edellisenä iltana.

Sekoita kerman joukkoon kastikejauhe ja kaada uunivuokaan lohen päälle. Paista puolisen tuntia 200 asteessa.

Levitä fileen päälle tuorejuusto ja paista vielä hetki, kunnes tuorejuusto sulaa (n. 15 min).

Uunilohen kanssa samalle lautaselle päätyi wokvihanneksia, jotka lämmitin pannulla pienessä tilkassa öljyä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti