1 dl vettä
1,5 dl korppujauhoja (tai kuivahtaneita
leipiä)
3-4 porkkanaa
5 munaa
700g jauhelihaa
1 iso sipuli
4 valkosipulinkynttä
2-3 tl rouhittua mustapippuria
1,5 tl suolaa
Sekoita korppujauhot ja vesi. Anna
turvota 10 min.
Kuori ja raasta porkkanat. Lisää
turvonneiden korppujauhojen joukkoon ja mausta taikinapohja samalla.
Lisää hienonnettu sipuli, tuorejuusto ja raastetut valkosipulinkynnet.
Riko taikinaan mukaan munat, sekoita
rakenne rikki ennen jauhelihan lisäämistä. Kun taikina on
tasaista, jaa taikina noin kämmenenkokoisiksi ja sentin paksuisiksi
pihveiksi pellille.
Paista uunissa 225 asteessa puolisen tuntia
tai pannulla (levy 4:lla) n. 5min/puoli.
Pihvien kylkeen vaikka Pähkinäiset uuniperunat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti