tiistai 25. helmikuuta 2014

Porkkanajauhelihapihvit (16 kpl)

 
    
    
    
    
    
    
    



 
1 dl     vettä
1,5 dl  korppujauhoja (tai kuivahtaneita leipiä)
3-4      porkkanaa
5         munaa
700g   jauhelihaa
1         iso sipuli
4         valkosipulinkynttä
2-3 tl   rouhittua mustapippuria
1,5 tl   suolaa

Sekoita korppujauhot ja vesi. Anna turvota 10 min.

Kuori ja raasta porkkanat. Lisää turvonneiden korppujauhojen joukkoon ja mausta taikinapohja samalla. Lisää hienonnettu sipuli, tuorejuusto ja raastetut valkosipulinkynnet.

Riko taikinaan mukaan munat, sekoita rakenne rikki ennen jauhelihan lisäämistä. Kun taikina on tasaista, jaa taikina noin kämmenenkokoisiksi ja sentin paksuisiksi pihveiksi pellille.

Paista uunissa 225 asteessa puolisen tuntia






 tai pannulla (levy 4:lla) n. 5min/puoli. 



Pihvien kylkeen vaikka Pähkinäiset uuniperunat.










Cloud b yövalot lapsille - Ei enää unettomia öitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti