Leikkasi eilen vielä tälle päivällä
yhdet pihvit ja loput lihasta pilkoin pakkseen. Punaviinikastiketta
jäi yli pari desiä, joten lantrasin siitä öljyllä marimadin
tämän päivän lihoille. Mukaan suolaa ja rosmariinia
ruokalusikallinen. Pihvit oli marinadissa parisen tuntia jääkaapissa
ennen paistamista. Paistaminen kuten eilisillä pihveillä - Ohje tästä.
Kermaperunat laitoin valmiista
perunasipulisekoituksesta. Joukkoon muutama tomaatti lohkottuina,
suolaa, sinihomejuustoa noin 100 grammaa, purkki ruokakermaa,
pippuria, basilikaa ja vettä niin, että seos peittyy. Uunissa
puolisen tuntia 225 asteessa. Jos tuntuu, että on liian vetisen
oloista uunista otettaessa, niin kannattaa antaa vetäytyä viitisen
minuuttia ennen tarjoilua.
Kastikejauhe olisi varmaan saattanut
toimia paremmin, jos sen olisi suoraan sekoittanut öljyyn. Laitan
kokeiluun vielä tämän kesän aikana. Tarjoushinta oli kaksi
pakettia eurolla, joten vielä sitä on useampi pussi kaapissa
jemmassa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti