8 valkuaisen pilalle mennyt marenkipohja (sokeria siis 5dl)
4 ylijäämäkeltuaista
n. 5dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
100g rasvaa
Taikinan sekaan jotain, mikä muusta ruuanlaitosta tai leipomisesta on jäänyt ylitse. Tällä kertaa laitoin eilen tekemistäni appelsiinisitruunakonvehteista ylijääneitä sitruunan- ja appelsiinin palasia ja mehua.
Simppelisti kaikki muut aineet ”marenkitaikinan” sekaan. Leivinjauhe sekoitettuna vehnäjauhoihin. Sauvasekoitinta käytin tässäkin, jotta hedelmien palaset saa kunnolla tasaiseksi mössöksi. Paisto 175 asteessa noin tunti.
Tuosta setistä tuli taikinaa sen verran yli, että paistelin matalassa vuuassa lisäksi muksuille nallekakkuja ja tein vanhanajanvaniljakastikkeen herkkuhetken maksimoimiseksi. (Turha odottaa ohjetta. :D)


Ei kommentteja:
Lähetä kommentti