perjantai 4. huhtikuuta 2014

Porkkanajuustokeksit


   
   
   
   
   
   
   




Pohjaan:

100g rasvaa sulatettuna
4 ½ dl vehnäjauhoja
2 dl juustoraastetta
1 tl suolaa
1 dl maitoa
1 pss kuivahiivaa
1 porkkana raastettuna

Sekoitetaan juusto- ja porkkanaraasteiden sekaan suola, jauhot ja hiiva. Lisätään joukkoon sulatettu rasva ja hieman lämmitetty maito. Sekoitetaan taikina tasaiseksi ja annetaan jähmettyä jääkaapissa puolisen tuntia.









Pinnalle:

1 muna
2 dl juustoraastetta

















Kun taikina on kaulittu pellin kokoiseksi levyksi, voidellaan se munalla ja pistetään pohjaan haarukalla reikiä. Laitetaan juustoraaste päälle ja paistetaan 225 asteessa n. 20 min.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti