torstai 3. huhtikuuta 2014

Chilisoijakastike pastalle

 




1      pieni keskurpita
2      sipulia
1      paprika
1      pieni palko keltaista chiliä (n. 1 rkl)
5      valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä











Pilkotaan kasvikset ja kuulotetaan ne öljyssä pannulla. (Ei chilin siemeniä mukaan pannulle.)











Kattilaan:

2 dl vettä
2 dl soijarouhetta

kiehautetaan ja annetaan muhia niin kauan kuin vesi on imeytynyt soijarouheeseen.

1 tl    suolaa
1 rkl  oreganoa
1 tl    paprikajauhetta
100g sulatejuustoa

Lisätään joukkoon mausteet ja kasvikset. Viimeisenä lisätään sulatejuusto ja annetaan kastikkeen muhia miedolla lämmöllä vartin verran.












 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti