Kaalimunakas:
3 munaa
ripaus suolaa
1-2 tl pitsamaustetta
pippuria myllystä muutama kierto
kaalia ohuina suikaleina
(Kaalin voi suikaloida juustohöylällä, jos höylä on tarpeeksi terävä.)
tippa öljyä paistamiseen tarvittaessa
Kaikki ainekset pannulle ja annetaan munakkaan hyytyä pannulla altapäin. Itse käytin pannussa kantta, niin kaalikin pehmenee paremmin päältä. Levy ei kannata olla liian kuumalla. Puuhella alapuolen kypsyminen kesti n. 5 min.
Kun kaalimunakas on tarpeeksi hyytynyt, käännetään se hetkeksi ottamaan väriä myös toiselta puolen.
Kaalimunakkaasta riittää 3-4 leivälle. Tein vielä lisäksi kaalisalaattia sisältäen porkkanaa ja raejuustoa. Valkosipulidippi tuli pussista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti