Ilmeisen hyvin mennyt Anssille perille
se, mitä valmentaja on sanonut pastan syömisestä: ”urheilijaksi
ei tulla, jos pastaa ei pysty syömään”.
Kolme kanankoipea olin paistellut jo
uunissa valmiiksi ja perannut niistä lihat. Sitten vuoro siirtyi
kiekkokokille ja itse vain sivusilmällä seurasin, miten homma
etenee.
Anssi keitti pussillisen makarooneja ja
laittoi siinä vaiheessa kananpalat mukaan kattilaan. Kun makaroonit
olivat turvonneet, laittoi keitoksen vuokaan ja lisäsi munamaidon (2
munaa, maitoa vajaa litra, jonkin verran currya ja suolaa). Uunissa
oli 225 asteessa vajaan tunnin.
Lopputulos oli ihan hyvä. Tosin mun
makuuni suolaa olisi saanut olla ripaus enemmän. Pääasia, että
muksuille kelpasi.
Kariniemen kanankoivet on mun suosikkeja, mutta tässä tapauksessa käytettiin Atrian kanaa, kun se oli tarjouksessa. Atrian kanoissa on vaan se huonopuoli, että tähteitä tulee enemmän. mutta mitään ei mene hukkaan näiden kahden tapauksen ansiosta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti