torstai 27. maaliskuuta 2014

Junnukiekkoilijan versio kanapastasta


   
   
   
   
   
   
   


 






Ilmeisen hyvin mennyt Anssille perille se, mitä valmentaja on sanonut pastan syömisestä: ”urheilijaksi ei tulla, jos pastaa ei pysty syömään”.


Kolme kanankoipea olin paistellut jo uunissa valmiiksi ja perannut niistä lihat. Sitten vuoro siirtyi kiekkokokille ja itse vain sivusilmällä seurasin, miten homma etenee.

Anssi keitti pussillisen makarooneja ja laittoi siinä vaiheessa kananpalat mukaan kattilaan. Kun makaroonit olivat turvonneet, laittoi keitoksen vuokaan ja lisäsi munamaidon (2 munaa, maitoa vajaa litra, jonkin verran currya ja suolaa). Uunissa oli 225 asteessa vajaan tunnin.

Lopputulos oli ihan hyvä. Tosin mun makuuni suolaa olisi saanut olla ripaus enemmän. Pääasia, että muksuille kelpasi.

Kariniemen kanankoivet on mun suosikkeja, mutta tässä tapauksessa käytettiin Atrian kanaa, kun se oli tarjouksessa. Atrian kanoissa on vaan se huonopuoli, että tähteitä tulee enemmän. mutta mitään ei mene hukkaan näiden kahden tapauksen ansiosta.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti