keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Valkosipulirasva ruuanlaittoon tai paistamiseen


   
   
   
   
   
   
   

 

... tai siis se, mitä siitä on enää jäljellä :)

Tein tällaisen rasvaseoksen, koska valkosipulia tulee käytettyä aika moneen ruokaan. Tämä pikkasen nopeuttaa sitä, että joka kerta ei tarvitse alkaa valkosipulin kynsiä kuorimaan ja käsittelemään erikseen.

Ohje on simppeli:

200g       margariinia
200g       voita
1             kokonainen valkosipuli

Rasvat sulatetaan mikrossa. Valkosipuli kuoritaan ja raastetaan raastimen pienimmällä terällä sulaneen rasvan joukkoon. Annetaan jähmettyä jääkaapissa. Seosta olen itse käyttänyt pannulla paistettaviin ruokiin sekä patonkien sisällä mausteena jne.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti